مرکز دیدار سبز پکن - سانیکث

مرکز خوش آمدگویی پکن پروژه ایست برای ورودی ساختمان نمایشگاه که همچنین برای پارک صنایع پایدار در پکن احداث شده است. ساختمان بر اساس اصل ایجاد تغییر پوشش یک جعبه بخاطر چالش های زیست‌ محیطی و زمینه‌ ای است تا فناوری کمتر و در نتیجه سرمایه کمتری استفاده شود.

اولین تغییر این است که پارکینگ موجود را به مرکز تحقیق و توسعه و مسیر مارپیچ پارک اتصال دهد. که به عموم این امکان را میدهد تا بر روی ساختمان حرکت کنند و پارک را در ارتفاع متفاوتی تجربه کنند، طوری که در وهله اول کل بنا را مشاهده نمایند سپس به داخل ساختمان کاهش ارتفاع دهند. سری دوم تغییرات براساس پایداری، جلوگیری از باد سرد زمستانی شمال پکن، رشد دادن به باد تابستانی و جنوبی مناسب، ایجاد سایه و سایه اندازی متحرک در جنوب/ سلول های خورشیدی در شرق و غرب است.

ساختمان نتیجه‌ ای از سری تغییرات علمی و عملگرا میشود که در حال ایجاد معماری با ارزشی هستند که در ذات سایت موجود میباشد و در نتیجه مفهوم پایداری با فناوری پایین را ترقی میدهد.

اطلاعات پروژه

معمار: JDS

مکان: پکن، چین

کارفرما: Vanke

رئوس پروژه: Charlotte Lieske & Henning Stuben

اعضای گروه: Amanda Ripol. Andrew Griffin. Byeongmoo moon. Cristina Marigo. Iria Carreira. Mathilde Claus

سال احداث: ۲۰۱۲

وضعیت: در حال پیشرفت

نوع ساختمان: مرکز فرهنگی

منبع ترجمه فوق مقاله BGB / Beijing Green Visitor Center | JDS از سایت arch20

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

20 + 15 =

فهرست