آرک دیلی طی یک مقاله جذاب بیان داشته که دانشجویان معماری به ده شخصیت مختلف ولی دوست داشتنی تقسیم می شوند که هر یک از این شخصیت ها را با نمایش پوستر و توضیح مختصری معرفی می نماید.

ده شخصیت رفتاری دانشجویان معماری

۱- دانشجویی که همه کارهایش را به طور سریع، موثر و سازمان یافته انجام داده است و برای هر وضعیتی آماده است.

ده شخصیت رفتاری دانشجویان معماری

۲- دانشجویی که به دنبال نمره است: این افراد معتقدند که هرچه کار خود را بیشتر به استاد نشان دهند، زودتر دیوار شک و تردید را می شکنند.

۳- دانشجویان همیشه حاضر: این افراد در هر شرایطی در هر سخنرانی و کلاسی، در صندلی های ردیف جلو و به عنوان یک نماینده انفرادی با پورتفولیو طولانی حاضر می شوند.

۴- دانشجویانی که همیشه سوال دارند: این افراد در کنار دانشجویان دسته سوم نیز قرار می گیرند و تا آخرین لحظه کلاس حضور دارند و دانشجویانی کنجکاو هستند که از هر مبحثی سوال دارند و در آخر کلاس مورد اعتراض همکلاسیان خود قرار می گیرند چرا که حتی باعث می شوند استاد بیشتر از تایم کلاس حضور داشته باشد.

۵- دانشجویانِ همیشه غایب: معمولا این افراد در دریافت جدیدترین مدرک معماری پیشگام هستند و ۳ روز در هفته به صورت نیمه وقت مشغول به کارند.

۶- دانشجوی نامرسوم و اجتماعی بی منطق: ما اغلب نسبت به تهعد، دانش، و هدایت بی پایان برای کشفیات معماری در نقاط جهان ترس داریم. این دانش آموزان می توانند حرفه به سمت فن آوری و نوآوری را هدایت کنند.

۷- دانشجویانی که کارهای فوق برنامه انجام می دهند: برای اکثر دانشجویان یک روز شامل ۲۴ ساعت به طور کامل رزرو شده است. بنابراین دانشجویانِ فوق برنامه نیاز دارند تا وقت خود را در کارگاه های آموزشی سفال، کلاس های اریگامی و جلسات عکاسی بگذرانند. این روش ابزار مناسبی برای برای چنین افرادی، به منظور رسیدن به خواسته هایشان از طریق معماری است.

۸- دانشجویان تخیلی: این دانشجویان برنامه پر هرج و مرجی دارند و البته تخیلات نسبتا بالایی دارند و معماری را فقط در ذهن پرورش می دهند.

۹- دانشجویانی که از دیگران کمک می گیرند: این افراد تسلط کامل بر حرفه خود دارند و بقیه اعضای گروه کار می کنند و انها فقط ناظر هستند. در آخر نیز تمام اعضای گروه نمره یکسانی دریافت می کنند.

۱۰- دانشجویانی که از دیگران ایده می گیرند: این افراد نه تنها وظایف خود را به دیگران محول می کنند، اغلب قانع نیستند و از بهترین کارهای کلاس ایده می گیرند و در پایان نیز به نبوغ خود افتخار می کنند.

مقاله فوق جستاری بود از سایت معتبر archdaily

All ()
آموزش مفاهیم معماری ()
Sort By 
  • تاریخ
  • عنوان
  • چکیده
Load More (30)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

15 + 13 =

فهرست